ROPArun

 

Als je zou weten dat je

over een jaar

over een maand

over een week zou sterven.

Wat zou je dan nu nog wensen?

 

Kippenvel krijg ik bij deze vraag.

 

Helaas is dit wel de realiteit voor heel veel mensen die de diagnose kanker krijgen en bij wie van de 1 op de andere dag alles op z'n kop staat. De kans is groot dat jij iemand bent of kent die dit is overkomen.

 

Dit wordt mijn eerste Roparun en ik ga mee als masseur. Met liefde en plezier werken wij ons in het zweet voor het goede doel. De ROPArun is een non-stop estafettesponsorloop, dit jaar over een parcours van 300 km in Nederland. Ik ben er dankbaar voor om dit te kunnen doen in goede gezondheid.

 

Ik doe mee omdat ik het kan!

 

Klik op mijn foto in de link hieronder (naar beneden scrollen) als je via mij ons team wil steunen voor het goede doel: het toevoegen van leven aan de dagen voor mensen met kanker.

 

https://team065.nl/het-team/de-ondersteuning/

Reactie schrijven

Commentaren: 0