'Hoe beter je kunt ontspannen, hoe sneller je herstelt'

ONTSPANNINGSMASSAGE

 

In de huidige tijd is ontspanning een groot en kostbaar goed, echt een kado voor jezelf. 

 

En dat kan ik jou bieden, 'gewoon' in mijn massageruimte in Stratum. Ik ben ervan overtuigd dat rust en stilte is wat we allemaal nodig hebben.

 

Ontspanningsmassage is wat ik het allerliefste doe en is ook waar mijn massageavontuur mee begon.

Warme olie, fijne muziek, een kopje thee naderhand. Of niet. Even helemaal tijd voor jezelf.

 

Het gaat om jou, maar no worries, hier krijg ik zelf óók energie van! Een ontspanningsmassage geven is voor mij een soort dans en flow waar ik van geniet. 

En al helemaal als jij helemaal zen weer naar huis gaat. 

 

Tijdens deze sessies praten we ECHT niet, zodat je kunt voelen wat er binnen in jou allemaal speelt en echt tot die ontspanning te komen. Als je naderhand of vooraf wil praten dan is daar ruimte voor.

WELKE TECHNIEKeN GEBRUIK JE TIJDENS JE MASSAGE?

 

Mijn ontspanningsmassage is een mix van alle technieken die ik heb geleerd.

 

Wat iedere massage terugkomt is: Tuina. Dat is de moeder van Shiatsu en valt onder de eeuwenoude TCM: Traditionele Chinese Geneeskunde. Ik heb geleerd om meridianen en specifieke (accupunctuur)punten te behandelen en dit beïnvloedt de Qi-stroom. Maar geen geprik met naalden. Tuina heeft positief invloed op spieren en gewrichten.  Na een behandeling stroomt Qi weer vrij en gelijkmatig. 

 

Qi is de stroming van vitale levensenergie in het lichaam. 

Een onbalans in deze stroom veroorzaakt ziekte/pijn/blessure. 

 

Ook ben ik opgeleid als sportmasseur en voel inmiddels als vanzelf waar de tonus / spanning hoog is en waar meer of juist minder druk nodig is.

 

Maar vooral werk ik intuitief en volg ik mijn handen.  Soms komt er ook Reiki in een massage terug of blijf ik langer hangen bij een triggerpoint.