REIKI: kom weer in balans

Dit is de eerste positie van een REIKI behandeling.  Deze positie is belangrijk bij stress, te veel denkactiviteit, last van de ogen, enzovoorts. De lijst is lang. 
1e positie REIKI

Reiki is een zeer krachtige, Japanse heelkunst. Het is een universele energie die altijd in overvloed aanwezig is en door handoplegging doorgegeven kan worden. Deze krachtige energie kun je aan andere mensen doorgeven, maar ook aan jezelf, en werkt helend op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. 

 

Reiki activeert het vermogen van het lichaam om zichzelf in balans te brengen en de energie gaat vanzelf naar de plek waar dat het meest nodig is. Een Reikibehandeling zorgt ervoor dat allerlei klachten afnemen.

 

Het allermooiste van Reiki is dat iedereen het kan leren als je ervoor openstelt. 

 

Al eeuwenlang wordt er met Reiki gewerkt, maar de vorm waarin Reiki cursussen tegenwoordig worden gegeven, is ontwikkeld in de 19e eeuw door Mikao Usui en zijn opvolgers. De Reiki Masters van Healing Space volgen deze Usui Reiki methode en zijn opgeleid door Reiki Masters binnen deze traditionele lijn. *

*van de website van Healing Space, mijn opleider in Reiki.

 een REIKIsessie kan goed doen als je

 

- het gevoel hebt dat je overal achteraan rent

- druk en onrustig bent in je hoofd en lijf 

- al heel lang niet meer écht toekomt aan jezelf

- vage pijntjes hebt 

- vaak intens moe bent 

- twijfelt over de volgende stap in je leven

 

 

Je bent heel welkom voor een sessie! Heb je eerst vragen?

Stel ze gerust.

 

Een behandeling ontvangen op afstand is ook mogelijk.

 

 

 

Reiki is voor veel mensen wat ongrijpbaar en niet wetenschappelijk bewezen en tegelijk is het zo natuurlijk als onze ademhaling.

 

Hoe dan ook zijn de resultaten fenomenaal: mijn migraine en grote blessure verdwenen door Reiki. Ook werkt het fantastisch op mentaal niveau, door regelmatige behandeling kreeg ik de volgende stap in mijn loopbaan heel helder.

 

Inmiddels ben ik geschoold en ingewijd in Reiki 2, de Reikistroom wordt dan krachtiger en werkt ook op mentaal niveau. Ik kan jou een volledige behandeling geven en dat duurt ongeveer een uur. Je ligt met je kleding aan op een massagetafel en de behandelaar legt haar/zijn handen op vaste posities.

 


 

Mensen die een sessie hebben gehad, ervaren allemaal die ontspanning en komen bij die diepe zucht waar ze zo aan toe waren. REIKI helpt enorm om te ontspannen en tegelijk op te laden.


 **

' Zo dankbaar dat ik geweest ben bij je'

 

'Ik merk dat ik in chaotische situaties rustiger kan blijven en dat ik veel dieper en beter kan ademhalen'

 

'Ben de hele avond al heel zen, rustig, vrolijk en opgeruimd. Dus mentaal werkt het als een tierelier!'

 

'dit was PRECIES wat ik nodig had'

 

' Mag ik je een knuffel geven?' 

 

 **