Tarieven en aanbod 

Ontspanningsmassage

Een zachte massage van 60 minuten waar het hele lichaam met warme olie gemasseerd wordt zodat je helemaal kunt ontspannen.


Zwangerschapsmassage (vanaf 16 weken) is mogelijk! 

60 minuten €55

Sportmassage

Een stevige massage die de doorbloeding verbetert, spanning in de spieren vermindert en ervoor zorgt dat afvalstoffen beter afgevoerd worden. 

Ook geschikt voor niet-sporters! 
Denk aan nek-schouder! 


30 minuten €30
60 minuten €55

Triggerpointtherapie

Triggerpoints kunnen een scala van klachten veroorzaken, zoals bv hoofdpijn,  spierpijn en tintelingen. Door de diepe werking op de spierknopen (triggerpoints) wordt het zelfherstellend vermogen van je lichaam gestimuleerd. 

  

30 minuten €30
60 minuten €55

Medical/kinesiotaping

Dit is die gekleurde tape die je wel eens bij sporters ziet.

Het is  een fabel dat een bepaalde kleur een bepaalde sterkte of functie heeft. Wel bestaat de mogelijkheid dat de masseur altijd 'blauw' gebruikt voor bv achillespeesklachten, of iemand heeft gewoon een voorkeur voor groen.

Ik heb zelf goeie ervaring met deze tape, het heeft me afgeholpen van een grote spierknoop in mijn bovenbeen, verlicht menstruatiepijn en heeft het herstel van een knieblessure versneld.

Het toepassen van medicaltape is een techniek die gebaseerd is op het natuurlijke genezingsproces van het lichaam zelf. 
De werking van de tape berust op het principe om de doorbloeding rondom en onder de tape te stimuleren. 
Meteen na het tapen wordt vermindering van pijn en meer bewegingsvrijheid ervaren, waardoor het herstelproces bevorderd wordt. 


Medicaltape kan ondersteuning bieden bij veel klachten zoals  hooikoortsklachten, menstruatiepijn, lage rugpijn, 
stijve nek, schouderklachten / 'frozen shoulder' spanningshoofdpijn, tenniselleboog, herstel van een gehechte wond na een operatie. en nog veel meer! 


Vanaf €7,50, prijs in overleg. 

  

Blessurepreventie

Je kunt terecht wanneer je last hebt van (sport)blessures zoals aanhoudende pijn in de schouder/nek, hoofdpijn, achillespeesproblemen, lopersknie. 

We gaan samen op zoek naar een oplossing, dit kan inhouden een sportmassage, oefeningen en/of medicaltape. Of een combinatie. 


Stoelmasssage

Je zit voorover op een speciale stoel en je kunt je kleding aanhouden. Rug, nek, armen, schouders worden gemasseerd. Ideaal voor bv op het werk als super-ontspanner, want in 20 minuten kun je weer fris aan de slag. 

Voor bedrijven, evenementen. 
Neem contact op voor de mogelijkheden.