REIKI: kom weer in balans

'Dit was precíes wat ik nodig had!'

- Heb je het gevoel dat je overal achteraan rent?

 

- Kom je al heel lang niet meer écht toe aan jezelf?

 

- Ben je vaak intens moe? 

 

Probeer dan eens een REIKI sessie. 

 

gehoord na een behandeling:  'Dit is écht goeie shit!'

Een volledig behandeling duurt ongeveer een uur. Je ligt met je kleding aan op een massagetafel en de behandelaar legt haar/zijn handen op vaste posities.

 

Mensen die ik heb behandeld ervaren allemaal die ontspanning en komen bij die diepe zucht waar ze zo aan toe waren. REIKI helpt enorm om te ontspannen en tegelijk op te laden. Voor mij is daar niks wazigs aan. 

 

Nieuwgierig? Probeer het gewoon een keer!

 

Dit is de eerste positie van een REIKI behandeling.  Deze positie is belangrijk bij stress, te veel denkactiviteit, last van de ogen, enzovoorts. De lijst is lang. 
1e positie REIKI

Wat is het?

Reiki is een zeer krachtige, Japanse heelkunst. Het is een universele energie die altijd in overvloed aanwezig is en door handoplegging doorgegeven kan worden. Deze krachtige energie kun je aan andere mensen doorgeven, maar ook aan jezelf, en werkt helend op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. 

 

Reiki activeert het vermogen van het lichaam om zichzelf in balans te brengen en de energie gaat vanzelf naar de plek waar dat het meest nodig is. Een Reikibehandeling zorgt ervoor dat allerlei klachten afnemen.

 

Het allermooiste van Reiki is dat iedereen het kan leren als je ervoor openstelt. 

 

Al eeuwenlang wordt er met Reiki gewerkt, maar de vorm waarin Reiki cursussen tegenwoordig worden gegeven, is ontwikkeld in de 19e eeuw door Mikao Usui en zijn opvolgers. De Reiki Masters van Healing Space volgen deze Usui Reiki methode en zijn opgeleid door Reiki Masters binnen deze traditionele lijn. *

 

*van de website van Healing Space, mijn opleider in Reiki.