HOI! Ik ben Nienke

Van jongs af aan ben ik een enthousiaste en veelzijdige doener

 

Ruim 12 jaar werkte ik in het -hoger-  onderwijs waar ik docenten en studenten faciliteerde zodat zij hun werk en studie goed konden doen. Ik deed mijn werk met plezier en kreeg energie van het contact met studenten en collega's en als een project of opdracht lukte.

 

In mijn vrije tijd ga ik erop uit. Fotovakschool, mandala’s tekenen, tapdans, toneel, yoga, persoonlijke ontwikkelingstrajecten, suppen, backpacken, feesten en vrijwilligerswerk op festivals. Ik spring vaker in een ijsbad, maak lange meerdaagse wandeltochten en ga diep tijdens hardloopwedstrijden, adem- en meditatiesessies. Op deze manier voel ik dat ik leef en ontdek(te) ik verborgen talenten. Bijvoorbeeld: die massagecursus voor de lol, groeide uit tot meer dan een hobby.

 

Nieuwsgierig wat er zou gebeuren als ik volledig voor mezelf zou beginnen met mijn massagepraktijk zegde ik per 1 maart 2020 mijn vaste baan op. Ja, PRECIES tegelijk met corona.

Er gebeurde in ieder geval een pandemie met 2 lockdowns en meerdere quarantaines. Al met al een uitdagende tijd om een massagepraktijk op te bouwen.

Ik ging er voor en volgde een traject bij een businesscoach waar ik veel leerde over het ondernemerschap. Het is gelukt om een goed lopende praktijk op te bouwen waar ik trots op ben! Toch bekroop me steeds vaker het gevoel dat ik collega’s miste,  mijn wereld werd wat klein en ik wilde graag mijn andere kwaliteiten óók inzetten. En eerlijk is eerlijk: werken als masseur is fysiek best zwaar!

 

En toen?

 

Ik plaatste een bericht op social media dat ik op zoek ben naar een baan. Het balletje ging rollen en per november 2021 werk ik met veel plezier parttime als coördinator op een taalschool voor inburgeraars.  Daarnaast masseer ik.  Ik geniet van de combinatie van een baan en mijn praktijk. Het geeft voor mij aan dat het goed is om je hart te volgen.

 


En hoe is het nu?

 

GOED!

 

Alles komt samen.

 

Ik voel me een rijk mens #blijebakkes.

 

Ik LEEF Wellness Nienus door iedere dag te bewegen, gezond, goed en lekker te eten, goed te slapen, koud (af) te douchen. Ik pas lessen toe die ik leerde in trainingen persoonlijke ontwikkeling. Ik voel me steeds beter en heb er plezier in. In beweging zijn past bij mij.

 

Wat ik zo gaaf vind aan mijn beide beroepen is dat je (ik dus) zoveel voor iemand anders kan betekenen. 

Gezondheid, ontspanning, je goed voelen in je lichaam en geest en in staat zijn om te communiceren met anderen zijn zo waardevol en nodig om een mooi leven te kunnen lijden. Ik vind het een eer om daar aan te kunnen bijdragen.

 

Ik geloof er in dat ik een voorbeeld ben voor anderen en zo een verschil maak. 

 

 

 In mijn praktijk zet ik massage én alle ervaring en kennis in die ik onderweg heb opgedaan.


 Ik blijf me volop ontwikkelen, hieronder lees je wat en waar.

 

Typisch Nienke

  • Ik heb schoenmaat 35,5 heb en ik waai NIET om!
  • Ik zet iedere dag 10000 stappen.
  • Met 20 maanden zette ik pas mijn eerste stapjes, en dat heb ik ondertussen ruimschoots ingehaald met 2 marathons en 5 keer de Vierdaagse van Nijmegen.
  • Ik ben DOL op kippenpoten uit de oven, kluiven ja. Yummmm.
  • Er stroomt 100% Fries bloed door mijn aderen, maar ik heb er nooit gewoond en ik praat met een zachte G.
  • Ik jank bij de blind auditions van The Voice en bij gouden races bij de Olympische Spelen.
  • Ik ben gezegend met groene vingers en alles groeit en bloeit als een tierelier in mijn tuin en huis. Vooral mijn kweekvensterbank is magic.   
  • Als iemand in een film/serie op het punt staat om BETRAPT te worden, dan durf ik alleen te spieken vanachter een kussen!  En soms kijk ik gewoon niet. OMG, daar krijg ik zó de bibbers van!Opleidingen en cursussen

 

2022 volgende: Energetische massage, Healing Space

2022 Reiki II, Healing Space

2021  Reiki I, Healing Space

2020-2021 Opleiding Tuina masseur, Total Health
2020 Stoelmassage/ drukpunten, School of Touch
2020 juni en oktober Triggerpoint I en II, Triggerpointcoach
2018 Vreeling Deep Tissue massage Module 1
2018 Sportmassage, blessurepreventie, medical taping, Atria Nuenen
2017 Deep Tissue ITM Chiang Mai, via Sabaaydi Massage Opleidingen
2016 Intuïtief masseur, Sabaaydi Massage Opleidingen
2015 Vakopleiding Fotovakschool
2004 Kernmeditatie, Innertechnology

 

 

Actief als masseur bij:

 

2022 NGS Vierdaagse Nijmegen

2021 Team 065 Ropa Run

2020 Yogaretreat Normandie 

2019 NGS Vierdaagse Nijmegen

2018-2020 Wekelijks massage/ blessurespreekuur bij Eindhoven Atletiek

2018 Kennedymars Someren

2018 Yogaretreat Vogezen