10. maart 2023
En kwam in een ontspanning die je anders bereikt na twee weken op een strandstoel aan de Côte ’d azur Of na een week wandelen op een berg zonder wifi. Alleen nu dan binnen 25 minuten op een massagetafel.

06. oktober 2021
Vanuit TCM (Traditional Chinese Medicine) wordt dit een invasie van windkoude genoemd. Er komt wind en kou via de nek de meridianen in, de energie blokkeert en dat doet PIJN. Oorzaken kunnen zijn airco, op de tocht staan, ventilatoren, fris en winderig weer en dan naar buiten zonder sjaal.

HELP! ik voel me SLECHTER na een massage. Hoe kan dat? + 10 tips
29. april 2021
Ik heb een massage gehad en nu ben ik extreem moe, met hoofdpijn en spierpijn. Hoe kan dat? Ik zou toch op wolkjes moeten lopen?

60 seconden afzien, de hele dag energie voor 10
17. februari 2021
Mijn vader steekt 1 teen in de natuurplas, maakt een 'brrrrrr' geluid, trekt een koud gezicht en gaat terug op zijn stoel zitten. Ik ben ermee opgevoed dat koude een no go is.

05. februari 2021
De overeenkomst tussen een fysio en een masseur is dat we jou allebei willen helpen om soepeler te bewegen! En er zijn ook verschillen.

Puzzeltijd!
28. januari 2021
Van puzzelen blijf je fit! Doe je mee met deze Wellness Nienus - Corona - Lockdown woordzoeker? Sla m op, print m uit, of gebruik je digitale potlood. Daar kom je vast wel uit. Veel plezier

Lekker duurzaam!
15. januari 2021
Ineens typte ik in de chat 'ik overweeg een bakfiets te kopen ipv een auto om zo naar bedrijven te gaan voor stoelmassage.' Okee. Tof hoe je je zelf kan verrassen!

08. januari 2021
GAAN WE HET nu WEEEEER hebben over VITAAL en FIT ZIJN! JA. Dit is namelijk aan de orde van de dag en vast zitten en pijn hebben ligt op de loer voor iedereen. Zelf volgde ik ook een hele dag online theorieles

23. april 2020
Waarom is een tennisbal onmisbaar in je thuiskantoor? En wat heeft hij te maken met je schouders en je nek